Θρησκευτική εκδρομή στη Μονή Οσίου Λουκά για τα μέλη των του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

 


Θρησκευτική εκδρομή στη Μονή Οσίου Λουκά για τα μέλη των του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μια ακόμα όμορφη, εκδρομική εξόρμηση απόλαυσαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024.

Συνοδευόμενα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και την πρόεδρο της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου, 100 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκαν τη Μονή Οσίου Λουκά στη Βοιωτία και μαγεύτηκαν από την αρχιτεκτονική του και την κατανυκτική ατμόσφαιρα.  

Στη συνέχεια, ταξίδεψαν στο Γαλαξίδι και, τέλος, κατέληξαν στην Αράχωβα από όπου πήραν τον δρόμο της επιστροφής, γεμάτοι για μια ακόμα φορά από χαμόγελο και ξένοιαστες στιγμές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ μας τη δυνατότητα για άθληση και αναψυχή. Αυτό ήταν το μέλημά μας από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να εμπλουτίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με επιπλέον προγράμματα, εκδρομές και ό,τι άλλο είναι εφικτό για την υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και το προσωπικό, για τη συνεργασία και το έργο που προσφέρουν στα μέλη μας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να προσφέρουμε στους ανθρώπους Τρίτης Ηλικίας το καλύτερο δυνατό».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας, πρόσθεσε από την πλευρά του:

«Δεν σταματάμε να καταβάλουμε τις απόλυτες ανθρώπινες δυνατές προσπάθειες για να προσφέρουμε στα μέλη του ΚΑΠΗ μας ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και η νέα δημοτική Αρχή, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία και αυτό ήδη φαίνεται από τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες μας. Πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι τα μέλη μας το αντιλαμβάνονται και το εκτιμούν!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.