Στο Μήλεσι Αττικής παρακολούθησαν τη Λειτουργία των Γ’ Χαιρετισμών τα μέλη των ΚΑΠΗ

 



Στο Μήλεσι Αττικής παρακολούθησαν τη Λειτουργία των Γ’ Χαιρετισμών τα μέλη των ΚΑΠΗ

Μια κατανυκτική εμπειρία βίωσαν 106 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την λειτουργία των Γ’ Χαιρετισμών στον Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής.

Συνοδευόμενα από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και την  διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων, Άννα Γαϊτανίδου και την προϊσταμένη των ΚΑΠΗ, Θεανώ Τσιούφη  τα μέλη των ΚΑΠΗ γέμισαν τον Ιερό Ναό απόλαυσαν μια σημαντική στιγμή της Ορθοδοξίας στο δρόμο προς το Άγιο Πάσχα.

Στη συνέχεια, μετέβησαν σε παραλιακό κέντρο του Ωρωπού, όπου με χαμόγελο, κρασί και εκλεκτούς μεζέδες, ολ

οκλήρωσαν την όμορφη εκδρομή τους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε το έργο μας στην υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας με πολλές και διάφορες δράσεις, όπου μας δίνεται η δυνατότητα. Η θρησκευτική έκφραση αποτελεί σημαντική ανάγκη για όλους μας και είμαστε διπλά χαρούμενοι που καταφέραμε να προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα στα μέλη των ΚΑΠΗ μας. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και το προσωπικό, για το εξαιρετικό έργο που γίνεται στις δομές μας. Η Τρίτη Ηλικία αξίζει το καλύτερο και δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να της το προσφέρουμε».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας ανέφερε από την πλευρά του:

«Με ιδιαίτερη κατάνυξη είχαμε την χαρά να εξυπηρετήσουμε τόσο το θρησκευτικό αίσθημα των μελών των ΚΑΠΗ μας, αλλά και την αναψυχή που αποτελούν φυσική ανάγκη για όλους μας. Ήταν μια πρόταση του δημάρχου μας, Μάριου Ψυχάλη, να καταφέρουμε να συνδυάσουμε μια τέτοια παροχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό, τα μέλη της Επιτροπής και όλους όσοι εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ μας δράσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες τους σε όλα τα επίπεδα. Συνεχίζουμε δυναμικά και το πρόγραμμά μας αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερο!».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.