Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Αίαντα Πεύκης, Μελίνα Γεωργίου!

 


Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Αίαντα Πεύκης, Μελίνα Γεωργίου! 

Την αθλήτρια του Αίαντα Πεύκης, Μελίνα Γεωργίου, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do που διεξήχθη στην Πάτρα, επισκέφθηκε στο σχολείο της ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, προκειμένου να την συγχαρεί για την επιτυχία της.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη μαθήτρια Β’ Τάξης του 2ου Λυκείου Πεύκης, κυριάρχησε στην κατηγορία των γυναικών, υπερνικώντας μεγαλύτερων σε ηλικία και εμπειρίες συναθλητριών της. Αυτή είναι, μάλιστα, η τρίτη φορά που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο χρυσά μετάλλια το 2023 στις κατηγορίες νέων γυναικών και νεανίδων.

Πλέον, προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Βελιγράδι, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας της, μετά το χάλκινο που κέρδισε το 2021 στο Ταλίν στην κατηγορία των κορασίδων.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου ευχήθηκε στη νεαρή αθλήτρια να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διεύθυνση του σχολείου για θέματα που αφορούν τις υποδομές και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε μήνυμά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, αναφέρει:

«Οι επιτυχίες των αθλητών και των σωματείων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, μας κάνουν όλους περήφανους και μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε την πρόοδο και την σκληρή δουλειά που γίνεται, να ανταμείβεται. Είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους νέους και νέες που αγωνίζονται, παλεύουν και ονειρεύονται. Θερμά συγχαρητήρια στη Μελίνα για την επιτυχία της και καλή τύχη στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στον σύλλογο Αίαντας Πεύκης για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και την προαγωγή του “ευ αγωνίζεσθαι”».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.