Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ηπειρωτών Λυκόβρυσης !

 


Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ηπειρωτών Λυκόβρυσης !

 Ο Πολιτισμός αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας μας και κάθε σύλλογος που προσφέρει προς αυτήν την κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την πόλη μας.

 Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά, ο αντιδήμαρχος Συντήρησης δημοτικών Υποδομών, Ιωάννης Καλαμπαλίκης και οι δημοτικές σύμβουλοι Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου και Μαρία Αθανασοπούλου παραβρέθηκαν στην κοπής πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Λυκόβρυσης το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Λυκόβρυσης, όπου είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τα μέλη του συλλόγου.

 Με το πέρας του τελετουργικού της κοπής πίτας, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ηπείρου, στέλνοντας το μήνυμα της αξίας της διατήρησης της παράδοσης κάθε τόπου της χώρας μας.

 Ως δημοτική Αρχή είμαστε κοντά σε όλους τους συλλόγους και συνεργαζόμαστε στενά για την  διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Λυκόβρυσης Αναστασία Παπαφωτίου και, φυσικά, τα μέλη του για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν και τα υπέροχα προγράμματα που μας παρουσιάζουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.