Το νέο πρόγραμμα γυμναστικής σε καρέκλα για τα μέλη του ΚΑΠΗ παρακολούθησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης

 


Το νέο πρόγραμμα γυμναστικής σε καρέκλα για τα μέλη του ΚΑΠΗ παρακολούθησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης 

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το νέο πρόγραμμα γυμναστικής σε καρέκλα για τα μέλη του ΚΑΠΗ είχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος επισκέφθηκε τη δομή της Λυκόβρυσης το πρωί της Τετάρτης, 28 Φεβρουαρίου 2024.

Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και υλοποιείται κάθε Τετάρτη, στις 10:00 στο χώρο του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης, σε συνεργασία των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και Αθλητισμού, Κώστα Σωτηρίου.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ αγκάλιασαν ήδη το πρόγραμμα, σημειώνοντας έντονη παρουσία από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, ενώ χαρακτηριστική είναι η διάθεση, το κέφι, αλλά και η πειθαρχία που επιδεικνύουν στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συνεχάρη όλους όσοι συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, καθώς επίσης τα μέλη του ΚΑΠΗ για την ανταπόκριση που έδειξαν, ενώ προανήγγειλε την έναρξη και νέων προγραμμάτων στο προσεχές διάστημα.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας, η διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων, Άννα Γαϊτανίδου και η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι πολύ ευχάριστο που τα μέλη του ΚΑΠΗ μας δείχνουν να απολαμβάνουν από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμα γυμναστικής που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες. Πρόθεσή μας είναι να εμπλουτίσουμε τα προσφερόμενα προγράμματα και υπηρεσίες και να δίνουμε στα μέλη μας όσες δυνατόν περισσότερες επιλογές. Εκτός από τη γυμναστική σε καρέκλα, ήδη έχει προστεθεί στο υπάρχον πλούσιο πρόγραμμα, το μάθημα πυρογραφίας, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα χορού και χορωδίας. Το δικαίωμα στην άθληση, την ψυχαγωγία, την Τέχνη δεν έχει ηλικία και αυτό η νέα δημοτική Αρχή το έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.