Ζωντανά και με μηδενικό κόστος το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 


Ζωντανά και με μηδενικό κόστος το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης! 

Στη νέα ψηφιακή εποχή περνάει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, καθώς από την συνεδρίαση της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου 2024 οι συνεδριάσεις του σώματος μεταδίδονται πλέον ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα και από το κανάλι του Δήμου στο youtube.

Υλοποιώντας την προεκλογική της δέσμευση, η νέα δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την υπηρεσία μηχανοργάνωσης και το προσωπικό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και χωρίς την ελάχιστη οικονομική δαπάνη, προχώρησε στην ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν και να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στις συνεδριάσεις.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα πραγματοποιούνται και σε κάθε επόμενη συνεδρίαση. Οι δημότες που ενδιαφέρονται να παρακολοθήσουν, μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους:

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη διεύθυνση: https://likovrisipefki.gr/
Μέσα από το επίσημο κανάλι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο youtube στη διεύθυνση:
https://www.youtube.com/channel/UCuE1WxMngOeGWRg-RsI1ReQ

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:
«Είναι μια σημαντική ημέρα για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Ο κάθε πολίτης αυτής της πόλης, από όποιο σημείο κι αν βρίσκεται, άκουσε για πρώτη φορά ιστορικά και διαχρονικά τους δημότες που μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του σώματος. Ευχαριστώ θερμά τον προϊστάμενο της υπηρεσίας μηχανοργάνωσης Γιάννη Δεληγιαννίδη και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι εργάστηκαν, ώστε χωρίς να επιβαρύνουμε ούτε ένα ευρώ τον προϋπολογισμό του Δήμου, εφεξής να έχουμε αυτή τη δυνατότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.