Παρόντες στην κοπή πίτας του Συλλόγου «Άλτις»

 


Παρόντες στην κοπή πίτας του Συλλόγου «Άλτις»

Η νέα δημοτική Αρχή έχει θέσει από την πρώτη στιγμή σε προτεραιότητα την συνεργασία με όλους τους φορείς του αθλητισμού και του Πολιτισμού, προκειμένου όλοι μαζί να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην πόλη μας. 

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου και οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου και Καθημερινότητας και Συντήρησης δημοτικών Υποδομών, Ιωάννης Καλαμπαλίκης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας του αθλητικού συλλόγου «Άλτις», το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στον Πολυχώρο Μπενίση και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την διοίκηση, τους αθλητές και τους γονείς τους. 

Είμαστε κοντά σε κάθε σύλλογο, ακούμε τα προβλήματα, καταγράφουμε τις ανάγκες και, αναζητούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας λύσεις σε μικρά και μεγάλα ζητήματα! 

Θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του Συλλόγου, Ράνια Ρούτση, φυσικά, τους αθλητές για τις προσπάθειες τους! Υγεία, δύναμη και να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.