Καλωσορίζουμε τον Αριστείδη Γριβοκωστόπουλο στην ομάδα μας!

 


Καλωσορίζουμε τον Αριστείδη Γριβοκωστόπουλο στην ομάδα μας!

 Μια δυναμική υποψηφιότητα που έχουμε τη χαρά να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο μας.  

Ο Αριστείδης Γριβοκωστόπουλος, γεννημένος το 1997 και με καταγωγή από την Πελοπόννησο, αλλά και την μακρινή Αυστραλία είναι ένας ενεργός δημότης της Πεύκης από το 2002.  

Είναι απόφοιτος του διάσημου London School of Economics (LSE) με πτυχίο στα οικονομικά και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές το 2024 στη χρηματοοικονομική ιστορία. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία στον κλάδο των νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων (startups) στο Λονδίνο, Βερολίνο, στη Βιέννη και τη Στοκχόλμη.   

Για τον Αριστείδη η Πεύκη ήταν η βάση, πάνω στην οποία έχτισε την αριστεία του. Ήδη από τα σχολικά του χρόνια στον Δήμο μας είχε σημαντικές διακρίσεις (σημαιοφόρος, φιναλίστ στο διαγωνισμό της Μαθηματικής εταιρείας, κ.α).  Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2015 όταν απόκτησε το IB Diploma από το St. Catherine’s British School στη Λυκόβρυση, πέτυχε επίδοση που τον κατέταξε τότε στο κορυφαίο 1% παγκοσμίως! Την ίδια χρονιά συμμετείχε και κέρδισε έναν πανευρωπαϊκό μαθητικό διαγωνισμό νομισματικών οικονομικών της ΕΚΤ, βραβευόμενος από τον τότε πρόεδρο Μάριο Ντράγκι. Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του τοπικού Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης για σχεδόν μια δεκαετία, οπού αναγνωρίστηκε με το βραβείο "Χρυσό Τριφύλλι" σε περιφερειακό επίπεδο. 

Πέρα από τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές του αναζητήσεις, ο Αριστείδης είναι αφοσιωμένος στα κοινά. Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας φοιτητών στο LSE, ενώ συμμετέχει ενεργά στον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του LSE (HAALSE), καθώς και στην Fabian Society, μια αξιόλογη και ιστορική δεξαμενή σκέψης του προοδευτικού χώρου. 

Είμαστε βέβαιοι ότι το λαμπρό επαγγελματικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο του Αριστείδη, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αγάπη του για τον Δήμο μας, θα προσφέρει πολύτιμες ιδέες και λύσεις οι οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια!  

 Αριστείδη, καλώς ήρθες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.