Κώστας Μπελεχρής: «Αλλάζουμε νοοτροπία, μακριά από μηδενισμούς και επιθέσεις»

 


Κώστας Μπελεχρής: «Αλλάζουμε νοοτροπία, μακριά από μηδενισμούς και επιθέσεις»

*Ο Κώστας Μπελεχρής είναι δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης με την παράταξη «δήμος Μπροστά+» και υποψήφιο δήμαρχο τον Μάριο Ψυχάλη.

Η ώρα  των  Δημοτικών  εκλογών πλησιάζει. Εκλογών  κρίσιμων,  που  μας  βρίσκουν σε  ένα  σταυροδρόμι  επιλογής,  ανάμεσα  στις  Δημοτικές  παρατάξεις, κάποια  εκ των οποίων  θα  κληθεί  να  διαχειριστεί  την  τύχη  του  Δήμου  μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

      Τα  πρόσωπα, τα  οποία γνωρίζουμε, τιμούμε, εκτιμούμε, σεβόμαστε δεν είναι το πρόβλημα. Το  μέγα  θέμα είναι  η  επιλογή  εκείνης  της Δημοτικής  παράταξης  που θα  μπορέσει να διαχειριστεί  με  επιτυχία τα  μεγάλα προβλήματα  του  Δήμου μας, με στόχο να τον κάνει ένα προάστιο, πραγματικά πρότυπο.

    Προσωπική μου επιλογή και του συνδυασμού μας «δήμος Μπροστά+», είναι με τη συμπεριφορά μας να αλλάξουμε την προεκλογική νοοτροπία του μηδενισμού και της μιζέριας. Το γεγονός ότι θέλουμε να ασχοληθούμε με τα κοινά του Δήμου μας και να φανούμε χρήσιμοι και παραγωγικοί δεν σημαίνει πως όλοι οι άλλοι είναι «κλέφτες», «παλιάνθρωποι» και «άχρηστοι».  Με προσβολές και ύβρεις προς τον πολιτικό μας αντίπαλο δεν κερδίζουμε πόντους. Μακριά από ίντριγκες, κάνουμε έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, πείθοντας τους δημότες πως, το μοναδικό κριτήριο της σωστής  επιλογής, θα πρέπει να είναι  το  πρόγραμμα που  έχει να παρουσιάσει  η κάθε παράταξη.

     Ας  καταθέσουμε  όλοι τα προγράμματά μας  (σ.σ. εμείς το έχουμε κάνει πολύ καιρό τώρα) και ας συζητήσουμε  μόνο  επί  των  θέσεων  της  κάθε  παράταξης. Προτείνω  δε,  αν αυτό κριθεί απαραίτητο, τα προγράμματά  μας  να αξιολογηθούν ακόμα και από έναν  ανεξάρτητο  φορέα.

     Η παράταξη «δήμος Μπροστά+», επί τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, καθημερινά συζητάμε  με  τους  πολίτες  του  Δήμου  μας, επισκεπτόμαστε  πόρτα-πόρτα  κάθε  γωνιά  της  πόλης  μας,  ακούμε  και  αφουγκραζόμαστε  τα  προβλήματα  των συμπολιτών  μας. Είμαστε  γνώστες  των προβλημάτων  του  Δήμου μας και δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε για αυτά.

Έχουμε  φτιάξει  ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα,  με  αρχή, μέση και τέλος, ένα  πρόγραμμα ρεαλιστικό, βγαλμένο μέσα  από  τις  φωνές, τις  αγωνίες και τις προσδοκίες  των  συμπολιτών  μας. Για το λόγο αυτό, δεν έχουμε ανάγκη ούτε από την διασπορά ψευδών ειδήσεων, ούτε από πλαστές και ανακριβείς δημοσκοπήσεις για να δημιουργήσουμε κλίμα αποπροσανατολισμού στους ψηφοφόρους του Δήμου μας.    

Έχοντας αναφέρει τα παραπάνω, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη  και έναν ευγενή και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα για όλους  μας. Νικητές  ας  είναι  στο  τέλος  οι πολίτες  του  Δήμου  μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.