Βοήθεια όλων μας η Παναγία!

 


Βοήθεια όλων μας η Παναγία!

Σε κλίμα συγκίνησης, κατάνυξης και πένθους για όσα συμβαίνουν για μια ακόμα φορά στην πατρίδα μας, πλήθος πολιτών του Δήμου μας τίμησε την απόδοση Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εκπροσωπώντας την παράταξη «δήμος Μπροστά+», οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Μαρήλια Νικολαΐδου και το μέλος της Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου Σπυριδούλα-Σίννη –Δασκαλοπούλου, βρέθηκαν στο μετόχι των Ιεροσολύμων, που βρίσκεται στο Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης και τίμησαν μαζί με πολλούς πιστούς την Παναγία μας, της οποίας η Εκκλησία μας γιορτάζει τις 9 μέρες από την Κοίμησή της στις 23 Αυγούστου. 

Η ακολουθία ήταν κατανυκτική και συγκινητική, με τους ιερείς να ψάλλουν τα εγκώμια της Παναγίας μας! Οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές με πολλούς συνδημότες και δέχτηκαν τις ευχές για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές!

Πιο σημαντικό, ωστόσο, όλων η επίκληση στην Μητέρα όλων μας, την Παναγία μας και οι ικεσίες πιστών και ιερέων για κατάσβεση των πυρκαγιών, που τις τελευταίες μέρες έχουν φτάσει πολύ κοντά και στην πόλη μας, αλλά και για παράκληση για την ανάπαυση των ψυχών των ανθρώπων και ζώων που χάθηκαν στις φονικές φλόγες.

Βοήθεια όλων μας η Παναγία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.