Χαράλαμπος Καρανάσος: Κατάχρηση εξουσίας και φίμωση της Δημοκρατίας


Κατάχρηση εξουσίας και φίμωση της Δημοκρατίας
Η δημοτική αρχή επιχειρεί ανεπιτυχώς να φιμώσει την δημοτική μας παράταξη, καθώς της στερεί το δικαίωμα να κάνει χρήση των αιθουσών του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα η δημοτική μας παράταξη "δήμος μπροστά +" ζήτησε την δημοτική βιβλιοθήκη για να πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα "αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου" στις 12/02 και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ απάντησε, παρανόμως, πως δεν παραχωρεί την αίθουσα, χωρίς να ληφθεί απόφαση από το ΔΣ. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι αβάσιμη, ατεκμηρίωτη και πολιτικά αίολη.
Την προηγούμενη εβδομάδα επανήλθαμε με νέο αίτημα για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ της Λυκόβρυσης στις 24/02 για την διενέργεια αντίστοιχης ημερίδας, με επανάληψη της άρνησης παραχώρησης του χώρου.
Την ίδια ώρα η παράταξη της δημοτικής αρχής πραγματοποιεί συνεχώς συναντήσεις, όπως αύριο Τρίτη 21/02,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έχει αρνηθεί την χρήση της αίθουσας που η ίδια χρησιμοποιεί σε όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Καλούμε την δημοτική αρχή να σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να κατανοήσει ότι ο Δήμος δεν είναι το μαγαζάκι της, ούτε της ανήκει.

Χαράλαμπος Καρανάσος, μέλος της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης - Πεύκης "Δήμος μπροστά+" - Τακτικό μέλος Δ.Σ ΚΟΙ.Π.Α.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.