Θερμά συγχαρητήρια στη χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ!

 


Θερμά συγχαρητήρια στη χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ!

Μια εξαιρετική παράσταση με όμορφα τραγούδια και μουσικές που μας επανέφεραν τις μνήμες του ρεμπέτικου τραγουδιού, μας χάρισε η χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ, το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Αθανασοπούλου, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Πέτρος Μαριδάκης και Κώστας Σωτηρίου, παραβρέθηκαν στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν τα μέλη της χορευτικής ομάδας.

Αμέσως μετά, ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Η μουσική, ο χορός και το τραγούδι είναι βαθιά ριζωμένα στην παράδοσή μας. Είναι στα κύτταρά μας, είναι στο αίμα μας. Οφείλουμε να διατηρούμε ζωντανή την ιστορική μνήμη. Ως νέα διοίκηση του Δήμου, δεσμευόμαστε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θερμά συγχαρητήρια στην χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ και στην χοροδιδάσκαλό τους, Μαρία Μπαφαλούκου, αλλά και στο μέλος της δημοτικής μας παράταξης, Μαρήλια Νικολαΐδου, για την πολύ όμορφη και συγκινητική βραδιά που μας χάρισαν!» 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.