Παρόντες σε εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας

 



Παρόντες σε εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και πολιτιστικών δράσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής Αρχής παρέστησαν σε πλήθος εκδηλώσεων και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους δημότες και τους φορείς της πόλης σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και αντιπροσωπείες δημοτικών συμβούλων παραβρέθηκαν αρχικά στη Χριστουγεννιάτικη έκθεση και Bazaar Έργων Τέχνης που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Πεύκης, στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χριστουγεννιάτικο bazaar των αεροπροσκόπων Πεύκης στην Πλατεία Σοφούλη και ακολούθως στο χριστουγεννιάτικo bazaar που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρέστησαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Λυκόβρυσης «Κ9 Arena», ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του συμπολίτη μας Νίκου Λάζαρη «Σκοτεινός Καθρέφτης», στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης. Αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων παρακολούθησε επίσης και την μουσικοχορευτική χριστουγεννιάτικη παράσταση που παρουσίασε το τμήμα Latin του ΠΕΑΠ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

  

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε στις τελετές ορκωμοσίας νέων δημοτικών Αρχών. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων μας παραβρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης, όπου παρακολούθησε την ορκωμοσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα και του νέου δημοτικού συμβουλίου. 

Παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά, της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνάς Λινού και άλλων πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτές, αλλά και για μια καλή και εποικοδομητική θητεία, η οποία αναμένεται να φέρει και πολλές διαδημοτικές συνεργασίες. 

Το απόγευμα παραβρεθήκαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ψυχικού, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπου Μπονάτσου και του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μέρες γιορτής, μέρες χαράς και αγάπης, είναι πάντα μεγάλη μας ευχαρίστηση να συμμετέχουμε σε εορταστικές εκδηλώσεις και bazaar σχολείων και φορέων της πόλης μας, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε στιγμές χαλάρωσης με τους δημότες μας και, κυρίως, με τα παιδιά. 

Ταυτόχρονα, είχαμε τη χαρά και την τιμή να παραβρεθούμε σε ορκωμοσίες συναδέλφων δημάρχων και δημοτικών συμβουλίων, μια σημαντική στιγμή για τις πόλεις μας. Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Οι συνεργασία με όλες τις δημοτικές Αρχές για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά και την εξεύρεση λύσεων για ζητήματα που απασχολούν όλους μας, αποτελεί βασικό κομμάτι του προγράμματός μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλούς από τους κοινούς μας στόχους!»


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.