Θερμά συγχαρητήρια και καλή θητεία στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής!

 

Θερμά συγχαρητήρια και καλή θητεία στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής!

Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά και του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και αντιπροσωπεία της νέας δημοτικής Αρχής.

Παρούσα ήταν η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και δεκάδες αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες, οι οποίοι συνεχάρησαν την νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και εξέφρασαν την αισιοδοξία πως με συνεργασία και συναίνεση η Αυτοδιοίκηση θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ειναι μεγάλη μας χαρά να παρευρισκόμαστε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής! Από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι τιμή μας, αλλά έχουμε και τη γνώση της ευθύνης που μας αναλογεί, ως νέα δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης, να αποτελούμε μέρος αυτής της νέας περιόδου. Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι μπροστά μας ανοίγεται μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε τις δυνατότητες και δυνάμεις που διαθέτουμε. Επιζητούμε την πολυεπίπεδη συνεργασία Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τις πόλεις μας. Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Τους ευχόμαστε μια δυναμική και εποικοδομητική θητεία!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.