Παράσταση νίκης και από την πλατεία Σοφούλη!

 


Παράσταση νίκης και από την πλατεία Σοφούλη!

Με μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, γεμάτη ένταση και παλμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα, εισπράττοντας το ηχηρό μήνυμα νίκης που έστειλαν οι δημότες, που εξέφρασαν με το δυναμικό «παρών» τους την επιθυμία τους να αλλάξει η εικόνα του Δήμου.

Η πλατεία Σοφούλη της Πεύκης της Πεύκης γέμισε πλήθος κόσμου, που επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Μάριο Ψυχάλη, τα στελέχη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «δήμος Μπροστά+» και έδωσαν το σύνθημα για την νίκη στις εκλογές της Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης υπενθύμισε την δέσμευση τόσο του ίδιου όσο και των μελών της παράταξης, να συνεχίσουν να αγωνίζονται καθημερινά, δίπλα σε κάθε γενιά και κάθε γειτονιά, όπως συστηματικά κάνουν εδώ και χρόνια, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα της πόλης. 

Ζήτησε δε την συμμετοχή όλων στις εκλογές και τους προέτρεψε να επιλέξουν πρόσωπα χρήσιμα, που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την πόλη και την πρόθεσή τους να εργαστούν σκληρά για να τη δουν να προοδεύει και να βελτιώνεται.

Στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος αλλάζει. Πάμε Μπροστά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.