Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε κάθε εθελοντή της παράταξής μας

 


Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε κάθε εθελοντή της παράταξής μας

Η Νίκη των εκλογών ήταν ένα αποτέλεσμα εργασίας πολλών ετών και συστηματικής δουλειάς. Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους εργάστηκαν και προσέφεραν δεκάδες ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για την παράταξη μας, κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Νικηφόρο Τρομπούκη και την teamdesign, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην στρατηγική επικοινωνία της παράταξης και στην ψηφιακή αποτύπωση της στρατηγικής μας, με αποτέλεσμα το μήνυμα μας στην κοινωνία να είναι ξεκάθαρο.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Σοφία Φαίδρου, που σε καθημερινή βάση επί σειρά μηνών κράτησε ζωντανό το γραφείο μας στην Πεύκη και οργάνωσε πλήθος δράσεων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περικλή Γουίλιαμσον, που σε καθημερινή βάση επί σειρά μηνών κράτησε ζωντανό το γραφείο μας στην Λυκόβρυση και οργάνωσε πλήθος δράσεων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κυριάκο Κατσόγιαννο, που συνέβαλε στην διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, αφιερώνοντας δεκάδες ώρες.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Μπουζαρέλο, που επί σειρά μηνών ανέλαβε την διαχείριση πλήθους διοικητικών υποθέσεων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Γιάννη Μουρούτσο, που επί σειρά μηνών ανέλαβε τον συντονισμό πλήθους δράσεων στην παράταξη και αφιέρωσε δεκάδες ώρες με σκοπό την επιτυχία της παράταξης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Μανώλη Γλέζο, που επί σειρά μηνών αφιέρωσε δεκάδες ώρες με σκοπό την επιτυχία της παράταξης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Τριάντη, που βρέθηκε δίπλα μας στην καταγραφή των εκδηλώσεων μας και την παραγωγή των video

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε άλλο εθελοντή, που αφιέρωσε από λίγα λεπτά μέχρι και δεκάδες ώρες, με σκοπό οι 73 υποψήφιοι της παράταξης μας να πραγματοποιήσουν έναν όμορφο και συντονισμένο αγώνα!

Οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε κάθε έναν από τους 73  υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που αφιέρωσε προσωπικό χρόνο για να μεταδώσει το μήνυμα της παράταξης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε δημότη και φίλο που έκανε τον εκλογικό μας αγώνα Νικηφόρο με την συμμετοχή του.

Η Νίκη επετεύχθη, αλλά, για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, έπρεπε δεκάδες ενεργοί πολίτες να βρεθούν πίσω από την «σκηνή» και να συντονίσουν το σύνολο των δράσεων μας.

Πάνω από όλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε Δημότη που μας εμπιστεύθηκε και δεσμευόμαστε να είμαστε η δημοτική Αρχή για κάθε κάτοικο και δημότη.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.