Με σεβασμό και λαμπρότητα τιμήσαμε την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 



Με σεβασμό και λαμπρότητα τιμήσαμε την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και σεβασμό στο ηρωικό κατόρθωμα των Ελλήνων, συμμετείχαμε στις εκδηλώσεις τιμής για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη δημοτική ενότητα Πεύκης και, όπως οφείλουμε, ήμασταν όλοι παρόντες για να τιμήσουμε τους προγόνους μας που έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης «δήμος Μπροστά+», παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης και, στη συνέχεια, την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση των μαθητών και συλλόγων της πόλης μας.

Αμέσως μετά, ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ήταν για μια ακόμα φορά μια λαμπρή εκδήλωση τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40, οι οποίοι μας δίδαξαν το πάθος, την αυταπάρνηση και πάνω από όλα την σύμπραξη και την ενότητα για έναν κοινό, καλό σκοπό. Είναι χρέος μας να τιμάμε την Ιστορία μας και να διδασκόμαστε από αυτήν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις, αλλά και σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην παρέλαση. Είναι πάντα όμορφο να καμαρώνουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Δεσμευόμαστε πως ως νέα δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και θα συνεργαστούμε με όλους για το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους νέους μας». 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.