Τα αστέρια του μπάσκετ ήρθαν ξανά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

 




Τα αστέρια του μπάσκετ ήρθαν ξανά στον  Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Τα αστέρα του μπάσκετ ήρθαν για μια ακόμα φορά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε μια επανάληψη της υπέροχης γιορτής του Αθλητισμού, που διοργανώθηκε και τον περασμένο Μάιο στην πόλη μας, με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Κώστα Σωτηρίου και της παράταξης «Δήμος Μπροστά» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη.

Περισσότερες από τριάντα ομάδες συμμετείχαν στο «2ο 3x3 basketball tournament», που διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο «Αστέρας» στην Κάτω Πεύκη αποδεικνύοντας πως ο Αθλητισμός μας φέρνει κοντά και δείχνει το δρόμο για το πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα για το μέλλον της πόλης μας.

«Ο αθλητισμός ενώνει και για την παράταξη μας αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι. Για τον λόγο αυτό, δεσμευόμαστε ότι θα διοργανώνουμε τέσσερα 3x3 τουρνουά ετησίως με δωρεάν συμμετοχή, όπως ακριβώς συνέβη και στα δύο πρώτα τουρνουά. Δεσμευόμαστε επίσης να αποπερατώσουμε το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης, να ανακαινίσουμε ριζικά το κλειστό της Πεύκης και να κατασκευάσουμε τουλάχιστον ένα γήπεδο-μπαλόνι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

«Στο ανοιχτό γήπεδο του Αστέρα παίζω από παιδάκι και νιώθω τεράστια υπερηφάνεια που καταφέραμε να διοργανώσουμε για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ένα τόσο άρτιο event, με επαγγελματίες διαιτητές και κριτές, με ηλεκτρονικά χρονόμετρα, με χημική τουαλέτα για τους συμμετέχοντες και τους γονείς τους. Οι δεσμεύσεις του Μάριου Ψυχάλη με καλύπτουν απόλυτα και με γεμίζουν ευθύνη και καλώ τους Πευκιώτες και τους Λυκοβρυσιώτες να ψηφίσουν το πρόσωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να γυρίσει σελίδα. Κυρίως, όμως, χαίρομαι γιατί το αγαπημένο μου άθλημα το μπάσκετ κατάφερε να ενώσει και όχι να διχάσει», υποστήριξε ο Κώστας Σωτηρίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Μπροστά».

Πράγματι, το μπάσκετ και ο αθλητισμός ενώνουν, δεν διχάζουν. Στο γηπεδάκι του Αστέρα
έδωσαν το «παρών» τεράστιοι αθλητές, που αποφάσισαν να διεκδικήσουν ψήφο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές με διαφορετικές παρατάξεις. Ο λόγος για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος κατεβαίνει με την «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά στον Νότιο Τομέα Αττικής, καθώς και για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη του Γιώργου Ιωακειμίδη «Αττική, το σπίτι μας».  

Ο διεθνής σουτέρ του Αμαρουσίου Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη του αθλητισμού, ενώ ο Λάζαρος Αγαδάκος, κάτοικος Πεύκης, εδώ και πολλά χρόνια, τα παρότρυνε να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν, ώστε να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα γήπεδα και στη ζωή.

Στο γηπεδάκι του Αστέρα, όμως, συνέβη και το εξής ενθαρρυντικό. Είδαμε τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΑΟ Πεύκης Κώστα Παταβούκα, αλλά και τα κορίτσια κατηγορίας μίνι και κορασίδων του ΚΑΟ Λυκόβρυσης με την προπονήτρια τους Ίλια Ανδριανοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «2ο 3x3 basketball tournament» παρακολούθησε και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΑΟ Πεύκης Θεόδωρος Μακρυνιώτης. Το μπάσκετ, όπως είπαμε, ενώνει.

Τουρνουά 3x3, όμως, χωρίς μουσική δεν υπάρχει. Για την «απογείωση» του νεανικού κοινού φρόντισε ο πολύ γνωστός ράπερ Ισορροπιστής (κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης), ο οποίος έπαιξε ασταμάτητα μουσική επί αρκετές ώρες και φωτογραφήθηκε με αθλητές και λάτρεις του χοπ χοπ. Καλεσμένη του Ισορροπιστή ήταν η δημοφιλής τραγουδίστρια Antonella, που ομόρφυνε το event με την παρουσία της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη αθλητική δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη, η οποία έδειξε να το ευχαριστιέται συγχαίροντας τους διοργανωτές για την ιδέα τους, ενώ το παρών έδωσαν και οι εξαιρετικοί δημοσιογράφοι του μπάσκετ Γιάννης Ντεντόπουλος και Σωτήρης Βετάκης.  

Φυσικά, δεν έλειψαν τα δώρα. Ευχαριστούμε την εταιρεία αθλητικών ειδών «Nickan» και προσωπικά τον Νίκο Ανδριόπουλο, που για δεύτερη φορά στήριξαν το τουρνουά, ωστόσο η έκπληξη που επεφύλασσε η Βασιλική Ματζαβέλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Μπροστά», θα μείνει αξέχαστη σε παιδιά και γονείς. Τα φροντιστήρια Ματζαβέλα πρόσφεραν… 24 δωρεάν υποτροφίες, οκτώ για παιδιά του Δημοτικού, οκτώ για μαθητές του Γυμνασίου και ισάριθμες για τους μαθητές του Λυκείου, υπερτονίζοντας το ότι «μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία του Δήμου μας με καινοτόμα προγράμματα για την Εκπαίδευση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.