Μάριος Ψυχάλης: «Δεν είμαι υποψήφιος δήμαρχος part time…!» (aud)

 


Μάριος Ψυχάλης: «Δεν είμαι υποψήφιος δήμαρχος part time…!»

 «Δεν βλέπουμε κανέναν ως πολιτικό αντίπαλο… αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας στον δήμο μας», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος Μπροστά» και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο κ. Ψυχάλης έκανε λόγο για μία δραματική κατάσταση, τόσο στα οικονομικά του δήμου, όσο και στην εικόνα που παρουσιάζει η καθημερινότητα, καθώς, όπως είπε, σε αυτή τη δεύτερη θητεία της η δημοτική αρχή του απερχόμενου δημάρχου Τάσου Μαυρίδη κινείται εκτός πορείας.

«Σεβόμαστε το παρελθόν, διαμορφώνουμε το παρόν και οραματιζόμαστε το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ψυχάλης, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην διελκυστίνδα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε συνυποψηφίους του, που διεκδικούν το δαχτυλίδι διαδοχής του νυν δημάρχου.

«Δεν είμαι υποψήφιος του Σαββατοκύριακου ή part time», πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο οποίος απόψε στις 19.00 θα παρουσιάσει στο δημοτικό θέατρο Πεύκης 44 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Πατήστε ΕΔΩ ή στη φωτογραφία του άρθρου για να ακούσετε το ηχητικό.

Πατήστε ΕΔΩ για να ακολουθήσετε το σχετικό σύνδεσμο από τον Επικοινωνία 94 FM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.