Σωτήρης Γκίκας: «Η υπομονή έχει τα ορια της»

 


Σωτήρης Γκίκας: «Η υπομονή έχει τα ορια της»

*Ο Σωτήρης Γκίκας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

 Σε συνέχεια ενημερωτικού email που λάβαμε όλοι οι γονείς και κηδεμόνες του 2ου Γυμνασίου Πεύκης , σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζει το κτίριο του και τις διαμαρτυρίες, τόσο από τη Διεύθυνση του σχολείου, όσο και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ως πρώην μέλος της πρωτοβάθμιας των σχολικών επιτροπών του Δήμου Λυκοβρυσης – Πεύκης,  αποφάσισα να βγω μπροστά και να θίξω ένα σημαντικό θέμα που μας αφορά όλους και θα τονίσω, για άλλη μια φορά, την ανυπαρξία της δημοτικής Αρχής, ακόμα και για θέματα ασφάλειας για τα παιδιά μας.

 Είναι αδιανόητο ότι, για να αποκατασταθούν προβλήματα και ελλείψεις στα σχολικά κτίρια και για να γίνουν στοιχειώδη πράγματα,  πρέπει ο Σύλλογος Γονέων και οι καθηγητές να παρακαλούν, χωρίς, βέβαια, να υπάρχει ανταπόκριση. Να σημειώσω ότι οι διαμαρτυρίες αυτές, που έχουν ακολουθήσει την επίσημη διαδικασία και έχουν λάβει και Αριθμό Πρωτοκόλλου, στοιχειοθετήθηκαν την προηγούμενη χρονιά και δεν έχουν επιλυθεί ακόμα.  

Θα πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες (!), αφού, άλλωστε, δεν δίνουμε και πολλά…  μόνο 900.000 ευρώ περίπου από ειδικό φόρο στα δημοτικά τέλη για την ενίσχυση των σχολείων!

Πόσα άλλα σχολεία λειτουργούν στον Δήμο με μεγάλα προβλήματα; Και, ταυτόχρονα, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι και δεν δίνουν δεκάρα, θα μοιραστούν σε ξεχωριστές παρατάξεις και θα σας ξαναζητήσουν την ψήφο σας…  

Η απόφαση είναι δική σας. Θα πρέπει να παρακαλάμε για πράγματα που είναι υποχρεωμένοι να κανουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.