Χαράλαμπος Καρανάσος: Ανοιχτός «Πράσινος» Διάλογος

 


Χαράλαμπος Καρανάσος: Ανοιχτός «Πράσινος» Διάλογος

*Ο Χαράλαμπος Καρανάσος είναι τακτικό μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης

Η παράταξη «δήμος Μπροστά+», ξεκινά τον ανοικτό «πράσινο» διάλογο! Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να έρθει το αστικό «πράσινο» στα χέρια μας!

Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε την «πράσινη καμπάνια», μια διαδικασία ανοικτού, δημοκρατικού διαλόγου, με σκοπό να δώσουμε στους κατοίκους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον μεγαλύτερο, συμμετοχικό χάρτη «πρασίνου» στο Δήμο μας.

Επενδύουμε στις «πράσινες» δημόσιες συμβάσεις και στην κυκλική οικονομία! Και θέλουμε, μικροί και μεγάλοι, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις, να συνταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια. Επιδιώκουμε η επόμενη δημοτική Αρχή να ακούσει την τοπική κοινωνία, να αναλάβει δράση  και να επενδύσει σε «πράσινες» δράσεις και πολιτικές. Είναι ξεκάθαρη επιλογή μας, η φωνή των κατοίκων να ακούγεται, υποδεικνύοντας αυτά που τους αρέσουν ή δεν τους αρέσουν στους χώρους πρασίνου της γειτονιάς τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα μας μπορεί να βελτιωθεί, να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε γειτονιάς και να εφαρμοστεί δημιουργώντας έναν «πράσινο» Δήμο-πρότυπο, όπως ακριβώς τον ονειρευόμαστε!

Μπορείτε να στείλτε τις θέσεις και τις προτάσεις σας, όπως επίσης φωτογραφικό υλικό στο email dimosmprosta@gmail.com.

Δημιουργούμε από κοινού το «πράσινο» μας πρόγραμμα για το Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.