Ακόμα μία γειτονιά αφημένη στην τύχη της

 


Ακόμα μία γειτονιά αφημένη στην τύχη της

Η επαφή με την κοινωνία δεν σταματά ούτε τις γιορτινές μέρες. Είναι υποχρέωσή μας να γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε γειτονιά και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε με αμείωτους ρυθμούς.

 Αυτή τη φορά,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+»,  επισκεφθήκαμε το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, τις γειτονιές στις συμβολές των οδών Αγίας Λαύρας & Χαλκίδος στη Λυκόβρυση, όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε κατοίκους και να μας μεταφέρουν τα παράπονά τους από την απερχόμενη δημοτική Αρχή.

Ούτε αυτή τη φορά γίναμε… σοφότεροι ως προς τα όσα μας ανέφεραν οι δημότες. Μια ακόμα γειτονιά, όπου η καθαριότητα απουσιάζει και η οποιαδήποτε επαφή με την διοίκηση είναι εντελώς ανύπαρκτη. Δυστυχώς, αποδεικνύεται κάθε φορά πως οι πολίτες αντιμετωπίζονται με αδιαφορία για κάθε τους πρόβλημα. 

Συνεχίζουμε να καταγράφουμε τις ανάγκες των δημοτών. Δεν θα κουραστούμε να ενημερωνόμαστε, να  συζητάμε και να προτείνουμε λύσεις. Πρόθεσή μας είναι να είμαστε χρήσιμοι και να προσφέρουμε στους πολίτες αυτό που τους αξίζει. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης. Και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για μια όμορφη, φωτισμένη, καθαρή και ασφαλή πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.