Μαρίνα Μαγκουρίλου: Επενδύουμε στον άνθρωπο. Νέα, χρήσιμα πρόσωπα.

 


Μαρίνα Μαγκουρίλου: Επενδύουμε στον άνθρωπο. Νέα, χρήσιμα πρόσωπα.

Καλωσορίζουμε την Μαρίνα Μαγκουρίλου στην ομάδα μας. Η Μαρίνα είναι ένας νέος, χρήσιμος άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, έχοντας θητεύσει σε θέσεις ευθύνης, αποτελώντας μια εξαιρετική ποιοτική προσθήκη στην δημοτική μας ομάδα. 

Απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφια Διδάκτορας στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον ιδιωτικό τομέα το 1991 ως στέλεχος διοίκησης σε ανώνυμες εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες.

Το 2006 διορίστηκε ως εκπαιδευτικός σε οργανική θέση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου όπου υπηρέτησε για τρία χρόνια. 

Άοκνη, δραστήρια και πάντα με ιδέες και προτάσεις, εργάστηκε από το 2009 στη Διεύθυνση Ειδικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ακολούθως στη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων και στην Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, ενώ από το 2014 έως σήμερα είναι Προϊσταμένη Τμήματος Δ’ της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών  Αναφορών Εποπτευόμενων Φορέων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Μιλάει τέσσερεις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά), ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων. Καλωσήρθες Μαρίνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.