Συνεχίζουμε να προσφέρουμε μέσα από την Δημοτική ιματιοθήκη

 




Συνεχίζουμε να προσφέρουμε μέσα από την Δημοτική ιματιοθήκη

Η σκέψη μας είναι πάντα στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και αυτό δεν σταματάμε να το κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία. 

Με αυτή την πρόθεση, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», επισκέφθηκαν την  δημοτική ιματιοθήκη την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίουκαι παρέδωσαν ρούχα, είδη βρεφικού-παιδικου ρουχισμού, υποδήματα, καθώς και βρεφικά καλάθια για τις ανάγκες των ωφελουμένων, υλικά που συγκεντρώθηκαν από φίλους και μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Η αγάπη και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας είναι σταθερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που οι διαδοχικές κρίσεις έχουν χτυπήσει βάναυσα τα νοικοκυριά, οι ανάγκες πληθαίνουν καθημερινά και οφείλουμε να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας για τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας. Αυτή θα είναι πάντα κεντρική μας στόχευση και δεν θα κουραστούμε να εργαζόμαστε για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.