Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου: Μια ακόμα ενεργή πολίτης στην ομάδα της παράταξης «δήμος Μπροστά+»

 


Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου: Μια ακόμα ενεργή πολίτης στην ομάδα της παράταξης «δήμος Μπροστά+»


Καλωσορίζουμε την Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου στην ομάδα μας. Γέννημα θρέμμα του Δήμου μας, ζει και αναπνέει για την ποιοτική του αναβάθμιση.

Απόφοιτος του – μοναδικού τότε – Λυκείου Πεύκης-Λυκόβρυσης, δραστήρια και δημιουργική, από μικρή ηλικία έχει μπει δυναμικά στην αγορά εργασίας. Υπήρξε αθλήτρια του στίβου στον ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου. Σπούδασε στο ΙΕΚ CARRIERA στο Τμήμα βοηθών λογιστών και γραμματέων και, στη συνέχεια, μετέβη στην Νάπολη της Ιταλίας, όπου σπούδασε modelist patronist, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα εργάστηκε και ως καθηγήτρια στην ίδια σχολή. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και έχει καλές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε επαγγέλματα που ήταν πάντα σε επαφή με τον άνθρωπο, όπως στον τομέα των πωλήσεων και σε atelier, τόσο ως υπάλληλος όσο και ως ιδιοκτήτρια. Αργότερα, εργάστηκε σε Τεχνικό γραφείο και, στη συνέχεια, ως ιδιαίτερα γραμματέας αντιπροσώπου εργοστασίων εξωτερικού στην Ελλάδα.

Πάντα ανοικτή σε προκλήσεις, είναι μητέρα δύο παιδιών, 26 και 20 ετών αντίστοιχα, με ευαισθησία για τον συνάνθρωπο, πάντα σε ετοιμότητα να προσφέρει την βοήθειά της και με έντονη κοινωνική δράση.   Από το 2016, ως ενεργή πολίτης, ασχολήθηκε έντονα με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Από το 2019 είναι μέλος του Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων ΚΟΙΠΑΠ ΚΑΙ ΠΕΑΠ. Μαρήλια, καλωσήρθες στην ομάδα μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.