Λεωφόρος Κύμης - Ώρα μηδέν

 


Λεωφόρος Κύμης - Ώρα μηδέν

 Την Παρασκευή 13/05/2022 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Λ. Αλεξάνδρας 19) συνάντηση εργασίας με αρμόδια στελέχη της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών, με θέμα το έργο της διάνοιξης της Λ. Κύμης.  

 Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης "δήμος μπροστά+", με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη, σε συνεργασία με εκπροσώπους κατοίκων, αλλά και τεχνικούς συμβούλους ανέδειξαν τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που πρέπει να λάβει ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης.

 Οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία κατοίκων ότι απαιτείται η λήψη μέτρων από τον Δήμο, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι αναγκαίες βελτιώσεις και τροποποιήσεις.

  Ήδη σήμερα, Δευτέρα 16/05/2022 η δημοτική παράταξη "δήμος μπροστά +" υποβάλλει γραπτό αίτημα στην Πρόεδρο του Δ.Σ με σκοπό την ένταξη στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, θέμα προς συζήτηση "Τεχνική υποστήριξη και υποβολή προτάσεων που αφορούν την διάνοιξη της Λ. Κύμης".

 Καλούμε κατοίκους, φορείς και την κοινωνία των πολιτών να ευαισθητοποιηθεί, ώστε να προστατευθεί η ευημερία των κατοίκων και το φυσικό περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.