Αυτογνωσία… μηδέν!

 




Αυτογνωσία… μηδέν!

Ο Τάσος Μαυρίδης που επί 25 χρόνια ασκεί διοίκηση τόσο στο Δήμο Πεύκης, όσο και στον ενιαίο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από θέσεις ευθύνης, είτε με την ιδιότητα του αντιδημάρχου, είτε του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και κατά την τελευταία δεκαετία με την ιδιότητα του δημάρχου, καλό θα είναι να αναλογιστεί τις ευθύνες που ο ίδιος έχει για την ένδεια του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Ο Τάσος Μαυρίδης προσπαθώντας να καλύψει τις ευθύνες του για την απώλεια του ακινήτου «Πουρνάρα», προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις, ξεχνώντας ότι είναι ο δήμαρχος της χρεοκοπίας, πολιτικής και οικονομικής.

Επειδή όχι μόνο απέχει στρατηγικά από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του δεν έχει επικοινωνία με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι οι προϋπολογισμοί που ψηφίζει κάθε έτος η διοίκηση Μαυρίδη προβλέπουν την  απαλλοτρίωση του οικοπέδου «Πουρνάρα». Συνεπώς, για ποιο λόγο ο ίδιος όντας 10 χρόνια δήμαρχος (δυστυχώς) δεν προέβη σε καμία ενέργεια για την απαλλοτρίωση του ακινήτου «Πουρνάρα»;

Προφανώς εάν δεν είχε δημιουργήσει το έλλειμμα των 1,61 εκ. ευρώ σε τρία χρόνια, εάν δεν κατέβαλε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ποινικές ρήτρες, εάν εισέπραττε τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάνε μεγαλοοφειλέτες στο Δήμο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των υπηρεσιών, θα είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης το ακίνητο «Πουρνάρα» και πολλά ακόμα ακίνητα.

Εάν έχει έντονες ανησυχίες για την περίοδο 2006-2009 θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει μια ενδοσκόπηση στην παράταξη του και να ρωτήσει τους σημερινούς αντιδημάρχους του και τους λοιπούς σημερινούς συνεργάτες του, που τον υποβαστάζουν, οι οποίοι την περίοδο 2006 – 2009  ασκούσαν διοίκηση και μάλιστα την οικονομική.

Ως δημοτική παράταξη «δήμος μπροστά+» δεσμευόμαστε ότι θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα μας η απόκτηση νέων κοινόχρηστων χώρων, τόσο στη Λυκόβρυση, όσο και στην Πεύκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.