"Έκαψαν" τον Σταυρό των Θεοφανείων για … το σταυρό του Οκτωβρίου!

 


"Έκαψαν" τον Σταυρό των Θεοφανείων για … το σταυρό του Οκτωβρίου!  

Μια απλή σε επίπεδο διοργάνωσης, αλλά εξόχως σημαντική θρησκευτική εορτή, όπως είναι αυτή των Αγίων Θεοφανείων, κατέδειξε για μία ακόμα φορά ότι η δημοτική Αρχή του απερχόμενου δημάρχου, το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι η επανεκλογή της και μόνο και όχι το πώς θα σταθεί δίπλα στους δημότες. 

Όπως ανέδειξε η παράταξη «δήμος Μπροστά+», φέτος, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος μας διαθέτει δύο κολυμβητικές δεξαμενές, όπου θα μπορούσε να τελεστεί ο καθιερωμένος καθαγιασμός των υδάτων, αυτό δεν συνέβη, με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του ΠΕΑΠ, το οποίο έχει και την αρμοδιότητα της διαχείρισης των εγκαταστάσεων. 


Παραθέτουμε δε και το κείμενο της πρόσκλησης της συνεδρίασης του ΔΣ του ΠΕΑΠ για την λήψη απόφασης σχετικά με την εκδήλωση της Εορτής των Θεοφανείων. Επειδή, προφανώς, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ, Κική Νικολαροπούλου, βρίσκεται σε προσωπική κόντρα με τον δήμαρχο, επιρρίπτοντας σε εκείνον την ευθύνη για την μη πραγματοποίηση της τελετής, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρήση και η διαχείριση των κολυμβητικών δεξαμενών της πόλης, βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την διοίκηση του Νομικού Προσώπου. Ας λογοδοτήσει στους δημότες για την συγκεκριμένη απόφαση ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η κ. Νικολαροπούλου.  

Η ουσία, ωστόσο, είναι μία και ξεκάθαρη: Στο βωμό των προσωπικών σκοπιμοτήτων και με το βλέμμα μόνο στον… σταυρό του Οκτωβρίου, τα μέλη της διοίκησης δεν ενδιαφέρονται να εκτελέσουν ούτε τα στοιχειώδη καθήκοντα που απέμειναν μέχρι τη λήξη της θητείας τους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.