Φανή Γραμμένου "Δήμος Μπροστά+": Όταν η ανικανότητα συναντά την αδιαφορία…

 Τις τελευταίες ημέρες σαν παράταξη έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από συνδημότες μας στην προσπάθεια τους να εκδώσουν τον Τ.Α.Π.



Η έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με τον μεγάλο φόρτο εργασίας έχουν κάνει το έργο των 2 εργαζομένων στη τμήμα εσόδων πάρα πολύ δύσκολο. Εξάλλου στο αντίστοιχό τμήμα καθημερινά εκτός από έκδοση ΤΑΠ δέχονται και τις αιτήσεις για την τακτοποίηση των τμ. Για την έκδοση ΤΑΠ στο δήμο μας σήμερα απαιτούνται τουλάχιστον αρκετές εργάσιμες ημέρες!!!


Η απουσία της ηγεσίας του δήμου δυσχεραίνει και μετατοπίζει τα προβλήματα και τα νεύρα των πολιτών στις πλάτες των εργαζομένων. Θα πρέπει πλέον να αντιληφθούν το ρόλο τους και τις υποχρεώσεις τους. Αντί λοιπόν η δημοτική αρχή να συνωστίζεται για φωτογραφίες σε εκδηλώσεις καλό θα ήταν να αντιληφθεί τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους πολίτες.


Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρίσκονται οι ίδιοι στις θέσεις τους κάτι που όπως μας καταγγέλλουν οι συμπολίτες μας δεν συμβαίνει. Την ίδια ώρα που αναστέλλονται οι άδειες των δημοτικών υπαλλήλων, οι αντιδήμαρχοι είναι εξαφανισμένοι, ο δήμαρχος κρύβεται και οι υπηρεσίες του δήμου σε πλήρη κατάρρευση…


Αν κάποιος από την ηγεσία του δήμου έχει αντιρρήσεις τότε θα είχε φροντίσει να ενισχύσει το συγκεκριμένο τμήμα και να μην βασανίζουν τόσο τους πολίτες όσο και τους εργαζομένους…  


Τέλος, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των δημοτών ζητάμε ως παράταξη να δοθούν στη δημοσιότητα:


Οι ημερομηνίες που οι αντιδήμαρχοι απουσιάζουν με άδεια καθώς και ποιος τους αντικαθιστά

Οι ώρες που οι αντιδήμαρχοι βρίσκονται στο γραφείο τους


Με εκτίμηση

Φανή Γραμμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.