Το υπερήφανο «ΟΧΙ» στην φασιστική απειλή, αιώνιο σύμβολο θάρρους και αγώνα

 


Το υπερήφανο «ΟΧΙ» στην φασιστική απειλή, αιώνιο σύμβολο θάρρους και αγώνα

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχαν στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», τιμώντας την Εθνική Επέτειο και τους ήρωες του έπους του 1940.

Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη παρακολουθήσαμε την μαθητική παρέλαση στην Λ. Ειρήνης στην δημοτική κοινότητα Πεύκης, ενώ έγινε κατάθεση στεφάνου στο χώρο Ηρώου.

Αμέσως μετά τις εκδηλώσεις, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Τιμάμε και σήμερα όλους εκείνους που έγραψαν την ενδοξότερη σελίδα της νεότερης Ιστορίας μας. Σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτοί που ζούμε σήμερα, η μνήμη των ηρώων εκείνων που άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές και κοινωνικές ανισότητες και ενώθηκαν σε μία γροθιά για να εμποδίσουν την απειλή για την πατρίδα μας, είναι οδηγός για το μέλλον μας. Το υπερήφανο «ΟΧΙ» που βροντοφώναξαν απέναντι στην φασιστική απειλή, αιώνιο σύμβολο θάρρους και αγώνα. Το χρέος μας απέναντι σε αυτούς τους ήρωες θα μας κρατάει πάντα ενεργούς, δυνατούς, αισιόδοξους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.