Από άκρη σε άκρη, σε κάθε γειτονιά

 


Από άκρη σε άκρη, σε κάθε γειτονιά

Η προσπάθεια να καταγραφούν οι ανάγκες των πολιτών σε κάθε γειτονιά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Και αυτή τη φορά, διαπιστώσαμε πως τα προβλήματα είναι πολλά και χρήζουν άμεσης λήψης αποφάσεων.

 Κλιμάκιο της παράταξης «δήμος Μπροστά+», που με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επισκέφθηκε τη γειτονιά στην οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη και Εθνικής Αντιστάσεως στην Πεύκη, ενώ στη συνέχεια περιδιάβηκε στην οδό Πίνδου και τις γύρω γειτονιές της περιοχής.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με πολίτες και επιχειρηματίες και να ακούσουμε όλα τα προβλήματα που εντοπίζουν, να καταγράψουμε τις προτάσεις του και να προτείνουμε λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε γειτονιά, η καθαριότητα, η ασφάλεια και ο ελλιπής οδοφωτισμός είναι τα βασικά ζητήματα. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε κατοίκους με τους τετράποδους φίλους τους, οι οποίοι κατέθεσαν έντονα το αίτημα για δημιουργία πάρκου σκύλων στον Δήμο μας. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που, σίγουρα θα δούμε με προσοχή.

Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς. Από άκρη σε άκρη, σε κάθε γειτονιά. Οι δημότες δεν έχουν ανάγκη λόγια και υποσχέσεις. Απαιτούν λύσεις, παρεμβάσεις και ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.