Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας μέσα από τις ενορίες του Δήμου

 



Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας μέσα από τις ενορίες του Δήμου

Πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους ευάλωτους και αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας, μέλη της παράταξης «Δήμος Μπροστά+», παρέδωσαν το Σαββατοκύριακο τρόφιμα στις 4 ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, προκειμένου να διανεμηθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι υπεύθυνοι της δράσης Σπυριδούλα Σίννη, μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συντονίστρια και άλλων αντίστοιχων δράσεων και Χαράλαμπος Καρανάσος, μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, μεταφέροντας, παράλληλα, την πρόθεση η προσπάθεια να συνεχιστεί για την ανακούφιση όσο περισσότερων συμπολιτών μας είναι εφικτό.

Η αλληλεγγύη, η αγάπη και η υποστήριξη στους συνανθρώπους μας δεν πηγαίνουν διακοπές και αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά να κάνουμε πράξη. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν σε αυτές τις δύσκολες εποχές από το δικό τους υστέρημα ό,τι μπορούν για να ελαφρύνουμε τις δυσκολίες εκείνων που μας χρειάζονται. Μαζί έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο. Αυτή η σκέψη θα μας δίνει πάντα δύναμη να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.