Ο Τάσος Μαυρίδης σε ρόλο… τουρίστα

 



Ο Τάσος Μαυρίδης σε ρόλο … τουρίστα

*Χάρης Ροκάς, μέλος Δ.Σ ΠΕΑΠ

Μπορεί ο Τάσος Μαυρίδης να έχει εκλεγεί δήμαρχος (δυστυχώς για τους δημότες, ευτυχώς για τον ίδιο), αλλά στην πραγματικότητα εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του δημάρχου για να κάνει… τουρισμό!

Συγκεκριμένα, ήδη έχει πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Μασσαλία, ενώ σε χρονικό διάστημα μόλις ενός μηνός πραγματοποίησε ταξίδι στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη, 30/08 – 02/09) και έχει προγραμματίσει ένα ακόμα στο Βέλγιο (Βρυξέλλες 10/10 – 13/10), καθώς επίσης και στην Θεσσαλονίκη (09/09-11/09).

Το πλέον σημαντικό είναι ότι τα ταξίδια επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Μάλιστα, καθώς το πρόγραμμα του «δημαρχιακού τουρισμού» έχει εμπλουτιστεί με ταξίδια στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επαρκείς πιστώσεις, κατά την 4η τροποποίηση του προϋπολογισμού, αυξάνονται οι πιστώσεις και ανέρχονται σε 7.000 € για τα ταξίδια του δημάρχου.

Του ευχόμαστε… και εις ανώτερα. Γιατί όχι και σε ρόλο Υπουργού Τουρισμού. Αρκεί να παραιτηθεί τώρα από την ιδιότητα του δημάρχου, μήπως και οι δημότες δουν άσπρη μέρα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.