Ρεκόρ των πιο ακριβών κάδων ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης


Προσπαθούν να πλησιάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ του Τάσου Μαυρίδη στο κόστος των κάδων απορριμμάτων γειτονικοί δήμοι, αλλά αδυνατούν να καταφέρουν το «επίτευγμα» του Τάσου Μαυρίδη να αγοράσει με 320 ευρώ ανά τεμάχιο κάδους απορριμμάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο γειτονικός Δήμος Μεταμόρφωσης προμηθεύτηκε με περίπου 170 ευρώ ανά τεμάχιο κάδους απορριμμάτων, ενώ άλλοι Δήμοι έχουν αγοράσει αντίστοιχους κάδους σε τιμές κάτω των 170 ευρώ. Το παγκόσμιο ρεκόρ το διαθέτει ο Τάσος Μαυρίδης, όπου προ ολίγων μηνών κατάφερε να προμηθευτεί «χρυσούς» κάδους απορριμμάτων ύψους 320 ευρώ ανά τεμάχιο

Βεβαίως ουδέποτε δικαιολόγησε την διπλή τιμή των κάδων. Υπογραμμίζουμε ότι για την προμήθεια κάδων του Τάσου Μαυρίδη είχε διαφωνήσει ως προς την πληρότητα του φακέλου μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών. Την εν λόγω γραπτή αναφορά του μέλους της επιτροπής αξιολόγησης, προωθήσαμε ως οφείλαμε στις αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές για να την αξιολογήσουν. Δηλώνουμε ότι πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί και οι απευθείας αναθέσεις σε αγαθά και υπηρεσίες του Δήμου.

Μαρία Τραγάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.