Όταν τα χρήματα της προληπτικής ιατρικής γίνονται "χαρτζιλίκι" των ειδικών συνεργατών του δημάρχου


 

Η υποβασταζόμενη δημοτική αρχή αφού έχει απαξιώσει πλήρως την πόλη μας, αφού επιχειρεί να προβεί σε φακέλωμα των πολιτών μέσω των δομών του Δήμου γράφοντας στα παλιά της υποδήματα τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απόρρητο, αφού αρνείται να προσκομίσει έγγραφα και πρακτικά και συμπεριφέρεται με αυταρχισμό και ψευδείς κατηγορίες σε προσωπικό και αντιπολίτευση βρήκε έναν ακόμα τρόπο να μας θυμίσει λογικές του παρελθόντος.

Με έγγραφο της γνωστοποίησε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης για το οικονομικό έτος 2021. Στο εν λόγω έγγραφο με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμαρχος και τα «αποδημητικά πτηνά» του θεωρούν σημαντικότερο να αυξήσουν τις αποδοχές των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου, κόβοντας την ίδια ώρα χιλιάδες ευρώ από την προληπτική ιατρική για τους εργαζομένους, καθώς επίσης και τις ώρες υπερωριακής απασχόλησης, όπως στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Σε έναν δήμο πλήρως υποβαθμισμένο, βρώμικο,  με απούσες τις πολιτικές στήριξης του περιβάλλοντος και των πολιτών,  το μόνο που νοιάζει τον ανύπαρκτο δήμαρχο και την παρέα του είναι το πως θα αυξήσουν την μισθοδοσία των ειδικών συνεργατών του.

Μπορεί να μην μπορούμε να περπατήσουμε σε ασφαλή πεζοδρόμια, τα κλαδιά να είναι αμάζευτα ακόμα, να μην έχουμε λύσει ακόμα το πρόβλημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης όμως λεφτά υπάρχουν για να καλύψουμε τους ειδικούς συνεργάτες μας!!!

Είναι ντροπή που αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στη θέση τους. Είναι ντροπή που βγάζουν ανακοινώσεις και να μας κουνούν με το δάχτυλο.

Είναι ακόμα εξοργιστικό ότι εν μέσω υγειονομικής κρίσης και να μπορέσουν να δώσουν χαρτζιλίκι στους «ειδικούς» συνεργάτες περιορίζουν τα χρήματα που προορίζονται για την προληπτική ιατρική των εργαζομένων ή από υπερωρίες που θα μπορούσαν να δώσουν για την καθαριότητα του Δήμου.

Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτό τον περιπλανώμενο θίασο…

Γιώργος Στιβαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.