Ι. Βογιατζογλου : Απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου με δημοτική αρχή παρωδία

 Για ακόμα μια φορά η διοίκηση του Δήμου μας με μπροστάρη τον Δήμαρχο Μαυρίδη προχώρησε σε μια κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού,  που όμως από πίσω έκρυβε οργανωμένο σχέδιο κατά των μικρών μας μαθητών των νηπίων. 


Στις 31/8 κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Μαυρίδης στη δεκάλεπτη παρουσία του στο ΔΣ και λόγω του αδιεξόδου που έχει δημιουργήσει αναφορικά με τις ημιτελείς σχολικές δομές που βρίσκονται στο Ηλιακό Χωριό, πρότεινε τη δημιουργία διαπαραταξιακης επιτροπής με σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο των κτιριακών υποδομών και την από κοινού εξεύρεση λύσης για την αποπεράτωση των σχολικών δομών. 

Για ακόμα μια φορά θέλοντας να δείξουμε καλή θέληση και με μοναδικό γνώμονα την άμεση εξεύρεση λύσης στέγασης των παιδιών μας στα καινούρια κτήρια ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ δεχτήκαμε να συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη επιτροπή.

Την Κυριακή 6/9 Και αφού δεν είχαμε καμία ενημέρωση πήραμε  την πρωτοβουλία να προτείνουμε στο δήμαρχο Μαυρίδη τη διενέργεια άμεσης αυτοψίας του κτηρίου από την Επιτροπή με την παράλληλη παρουσία του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου,  με σκοπό την ενημέρωση μας και το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων μας.

Εν συνεχεία χτες 10/9 με δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Μαυρίδης ενημέρωσε πως μια ακόμα φορά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο των κτιριακών υποδομών χωρίς καμία πληροφορία ή εξέλιξη ή νέο.

Ποιος τότε ο λόγος σύστασης της διαπαραταξιακης επιτροπής;

Είναι τουλάχιστον ντροπή για ακόμη μια φορά η διοίκηση να κοροϊδεύει με αυτόν τον τρόπο γονείς κατοίκους και δημοτικές παρατάξεις. 

Όντας μέλος της επιτροπής προτείνω άμεσα την σύσταση της ( εντός των επόμενων 7 ημερών) με σκοπό την ενημέρωση μας, Αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση αποχωρούμε από την συγκεκριμένη ΠΑΡΩΔΊΑ 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΑΣ .. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΆΜΕ 


ΥΓ: ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗ ΑΠΟ ΕΜΆΣ 


Βογιατζογλου Ιορδάνης Αντιπρόεδρος ΔΣ Λυκόβρυσης Πεύκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.