Παρέμβαση Κώστα Διαμάντη: 1ο Γυμνάσιο Πεύκης και Διαδημοτικό αθλητικό κέντρο Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης


Η απερχόμενη Δημοτική αρχή υπό το κράτος πλήρους προεκλογικής σύγχυσης και πανικού,προχωρά σε δράσεις και κινήσεις που στην κυριολεξία υποτιμούν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας. 

Μια από αυτές είναι το στρώσιμο με συνθετικό τάπητα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης.Το έργο προχειροδουλειά ημιτελές μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες και στο τέλος τα μπάζα και τα σκουπίδια επιμελώς τακτοποιημένα στις κρυφές γωνίες διακοσμούν περιβάλλοντα χώρο σε απόσταση αναπνοής από τους μαθητές.


Κύριοι βρίσκεσθε σε διαρκή περιδίνηση και η ανώμαλη προσγείωση πλησιάζει.

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι η Αίθουσα Γυμναστικής του Διαδημοτικού Αθλητικού Κέντρου έχει μετατραπεί σε γκαλερί Αγιογράφων και στα διαλείμματα της Αγίας Ζωγραφιάς παίζουμε και λίγο μπαλίτσα με ειδικό τόπι.
Άραγε έχει γνώση ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης για την αλλαγή λειτουργίας της Αίθουσας από γυμναστήριο σε Αγιογραφικό Ινστιτούτο από τον όμορο Δήμο της Μεταμόρφωσης? Ή όπως πάντα τα πάντα έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους,ειδικά στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο όπου ο χώρος κινδυνεύουμε να μετατραπεί σε ιδιοκτησιακό φέουδο του δήμου Μεταμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.