Παρέμβαση Σταμάτη Μουστάκα: Αράχνες και λουκέτα… και στο βάθος Ο(ΝΕΙΡΟ)Τ(ΕΛΟΣ)9; – Ιδανική μέρα για περίπατο.

Καλός καιρός και ένας περίπατος στην πόλη μας είναι ότι πρέπει.



Η πόλη (της ζωής) μας προσφέρει αρκετά “αξιοθέατα” αρκεί κάποιος να αποφασίσει να κάνει ένα περίπατο σε κάθε δρόμο.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι εικόνες είναι μαγευτικές ,δείγμα της Σπάνιας ομορφιάς ενός τοπίου όπου όλα λειτουργούν στην εντέλεια……Ή μήπως όχι????
Αν συνεχίσουμε την Εξαιρετική περιήγηση θα βρεθούμε σε πολύ όμορφες πλατείες με Ομορφιά που θα ζήλευαν πολλοί και σε Λυκόβρυση αλλά και σε Πεύκη για να μην μένει κανείς στεναχωρημένος από την Απραξία.
Στο σημείο αυτό είναι άξιο Αναφοράς το Ανοικτό Θέατρο της Κοινότητας της Λυκόβρυσης στο οποίο μάλλον ο πολιτισμός και οι τέχνες δεν έχουν θέση καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Είσοδος χώρου Θεάτρου……..σπασμένες πόρτες και λουκέτα
Εσωτερικός Χώρος Θεάτρου σε “εξαιρετική” κατάσταση
Βέβαια να μην είμαστε Αχάριστοι…….μετά από ενδιαφέρον για την Περιουσία μας κάποιοι πήγαν να μαζέψουν το χαμό……..Ή μήπως όχι??????
Βάλαμε Λουκέτο και πήραμε τα μέτρα μας αγαπητοί μου εξερευνητές………ΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μέσα για να μην μας χαρακτηρίσει κανείς………
αλλά και πάλι ξεχάσαμε το παραθυράκι ανοικτό για να μπορεί κάθε ένας να βλέπει το χάλι μας.
Στη συνέχεια της βόλτας μας στην Πόλη της Ζωής τους κάναμε μια στάση στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης και νιώσαμε ξανά πολιτισμό.
Για το τέλος Φίλοι μου αφήσαμε το καλύτερο……..
Αφού πήραμε τη θλίψη και τη στεναχώρια μας αγκαζέ συνεχίσαμε το περίπατο στα γήπεδα μας και στο Μεγάλο Έργο του Δήμου μας, ΟΤ9 το οποίο βιαστήκαμε να το εγκαινιάσουμε καθώς η χαρά μας να το παραδώσουμε στους πολίτες μας προς χρήση ήταν τόσο μεγάλη που ξεχάσαμε να το επανδρώσουμε με το κατάλληλο προσωπικό ώστε να πάρει το έργο μορφή και να ζωντανέψουν οι κόποι και τα χρήματα του καθενός μας προσωπικά.
Κλείνοντας αυτό το οδοιπορικό της Πίκρας και της Αγανάκτησης
Καθίσαμε για λίγο στα καθίσματα του Γηπέδου μας περιμένοντας με ανυπομονησία τον Αγώνα BEACH VOLLEY που θα ξεκινήσει σε λίγο………
Ή Μήπως όχι????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.