Δήλωση στήριξης του Στέλιου Πετρουλάκη στον Μάριο Ψυχάλη






Ο πρόεδρος επί τιμή του ΤΑΛΩΣ Πτέραρχος ε/α Στέλιος Πετρουλάκης με δήλωσή του ανακοινώνει τη στήριξή του στον Μάριο Ψυχάλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης.



Αναλυτικά η δήλωση:



«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου μας κ.. Μάριο Ψυχάλη και τους συνυποψηφίους του, γιατί με την χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Λυκόβρυσης-Πεύκης ο «δήμος μπροστά», μας απέδειξαν και μας έπεισαν ότι, η Ελπίδα στην χώρα μας ΔΕΝ πέθανε.


Η Ελπίδα ΖΕΙ, γιατί αυτοί οι υποψήφιοι , νέοι και επιστήμονες, με την οικονομική κρίση προτίμησαν να μην φύγουν στο εξωτερικό, αλλά να μείνουν να δουλέψουν στις πόλεις που αγαπούν. Να δουλέψουν στον Δήμο τους . Στον Δήμο, το μικρότερο κύτταρο διοίκησης του Κράτους μας, και να εφαρμόσουν αυτά που σπούδασαν, .για να τον κάνουν καλύτερο, αποτελεσματικότερο , φιλικότερο προς τους Δημότες του.


Είναι βέβαιο ότι με Δήμους καλύτερους και το Κράτος μας θα γίνει καλύτερο. Εύχομαι καλό αγώνα και καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι και παροτρύνω .όλους τους μεγαλύτερους να βοηθήσουμε αυτούς τους νέους επιστήμονες. Να τους βοηθήσουμε όχι μόνο με την στήριξη μας αλλά περνώντας σ` αυτούς τις γνώσεις, τα λάθη, τις εμπειρίες μας. Τότε είναι σίγουρο ότι, ο Δήμος, μαζί με την δημοτική παράταξη, θα πάει μπροστά!!!


….με την χθεσινή μπορεί να μπει με την προχθεσινή….

Ευχαριστώ πολύ

Στέλιος Πετρουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.